Masa de calcat Leifheit Air Flow M Solid Plus

  • -118,46 lei
  • Stoc epuizat
789,76 lei
671,30 lei
Economiseste 118,46 lei
cu TVA
76155

Masa de calcat Leifheit Air Flow M Solid Plus

Cantitate
Stoc epuizat

Descriere

Masa de calcat Leifheit Air Flow M Solid Plus

 Leifheit Air Flow M Solid Plus datorita functiei de umflare husei  aceasta permite calcarea fara stres, fara urme si calcare usoara

Constructie usoara - aprox. 5,6 kg - datorita suprafetei de calcat EPP patentate/tava activa faciliteaza transportul, asamblarea, demontarea si depozitarea.

Functia Thermo Reflecta  reflexie de caldura pentru o alunecare mai usoara si mai rapida a fierului de calcat si calcarea pe ambele fete.

Functia de inflatie usor de utilizat simplifica considerabil calcarea, creeaza o perna de aer pe care fierul pluteste, iar rufele sunt netezite fara indoire si netezire usoara.

In plus, husa cu Thermo Reflect cu efect de calcare pe doua fete scurteaza timpul de lucru prin calcarea simultana a rufelor din ambele parti.

Cu suprafata de calcat, masa de calcat Air Flow M Solid Plus este recomandata pentru calcarea camasilor, bluze, pantaloni, rochii si altele rufe.

Masa de calcat Leifheit Air Flow M Solid Plus poate fi reglata individual in inaltime. In plus, este echipat cu o priza  integrata direct langa suportul de fier. Aici fierul poate fi conectat direct, permitand o calcare mai libera si mai flexibila.

Calcarea si transportul in conditii de siguranta datorita incuietorii pentru siguranta pentru copii si a incuietorii de transport.

Designul husei poate sa fie diferit de cel din fotografii.

Detalii ale produsului

Leifheit
76155

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)