Termeni si conditii

 

Acest domeniu aparține LEIFHEIT DISTRIBUTION S.R.L, societate infiintata in baza legii romane, cu sediul in Sos. Pipera nr. 48, Sector 2, Bucuresti, nr. de înregistrare în Registrul Comerțului J40/23818/2007, cod unic de înregistrare 22949724 („Leifheit Distribution”), având următoarele date de contact: tel: 021-6272545, fax: 021-6272546, adresa e-mail: comenzi@leifheitdistribution.ro.

Navigarea pe acest site echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor si a conditiilor de mai jos.

 

1.           DEFINITII

SITE: Domeniul leifheit.ro si subdomeniile acestuia incluzand, dar nelimitandu-se la, site-ul public disponibil www.leifheit.ro.

CONTINUT:reprezinta:

-             Totalitatea informatiilor de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

-             Orice informatie comunicata prin orice mijloc (email, telefonic, chat, etc. ) de catre un angajat al Leifheit Distributuion, CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

-             Informatiile legate de produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Leifheit Distribution intr-o anumita perioada;

-             Date referitoare la Leifheit Distribution, sau alte date privilegiate ale acestuia.

UTILIZATOR: Orice persoana fizica sau juridica, care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.leifheit.ro indiferent ca are sau nu, cont pe site.

CONT: Dreptul unui singur UTILIZATOR de a accesa zone restrictionate ale site-ului, printr-un ansamblu format dintr-o adresa de email si o parola.

SERVICIU : Serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

CLIENT: Orice persoana fizica sau persoana juridica ce plaseaza o comanda in magazinul online www.leifheit.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

CONTRACT LA DISTANTA: Conform definitiei cuprinse in O.U.G. 34/2014.

TRANZACTIE: Incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Leifheit Distribution catre CLIENT, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Leifheit Distribution SRL sau a companiei de curierat agreata, indiferent de modalitatea de livrare.

DOCUMENT: Prezentele Termeni si Conditii.

2.           CONDIȚII GENERALE

Documentul stabileste termenii si conditiile comerciale ale Leifheit Distribution privind vanzarea la distanta a produselor si comertul electronic, precum si termenii si conditiile de utilizare a site-ului/continutului de catre UTILIZATOR sau CLIENT („Termenii si Conditiile Leifheit”), in cazul in care nu exista un alt acord valid incheiat intre Leifheit Distribution si acesta.

Termenii si Conditiile Leifheit se aplica tuturor comenzilor, vanzarilor si livrarilor de produse prezentate de Leifheit Distribution pe pagina de internet www.leifheit.ro.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului/continutului/serviciului de către UTILIZATOR sau CLIENT constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil la adresa: www.leifheit.ro și este permis oricarui UTILIZATOR care poseda sau isi creeaza un cont.

Pentru a i se permite accesul la serviciu, CLIENTUL va trebui sa ACCEPTE prevederile prezentului document.

Leifheit Distribution poate limita accesul UTILIZATORULUI/CLIENTULUI la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior. Totodata, este interzisa partajarea unui cont intre mai multi cumparatori, in situatia in care se descopera accesari de acest gen Leifheit Distribution isi rezerva dreptul de a anula sau suspenda accesul UTILIZATORULUI/CLIENTULUI.

Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, UTILIZATORUL sau CLIENTUL este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului/continutului/serviciului, Leifheit Distribution  sau oricarui tert cu care Leifheit Distribution are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Leifheit Distribution isi rezerva dreptul de a modifica unilateral oricand Termenii si Conditiile Leifheit. Acestea pot fi consultate în orice moment, in varianta actuală la adresa: www.leifheit.ro/termeni-si-conditii.

CLIENTUL confirma ca accepta expres Termenii si Conditiile Leifheit prin marcarea casutei „Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile Leifheit”, care se realizeaza odata cu accesarea site-ului/continutului/serviciului sau odata cu efectuarea comenzii.

Daca oricare dintre clauzele acestor Termeni si Conditii va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

3.           INCHEIEREA CONTRACTULUI

Incheierea contractului la distanta presupune mai intai efectuarea unei comenzi de catre CLIENT prin apasarea/activarea butonului „Adaugă în coş”. Aceasta comanda echivaleaza cu o cerere de cumparare privind produsele selectate in conformitate cu Termenii si Conditiile Leifheit, precum si cu preturile de vanzare ale produselor in vigoare la data efectuarii comenzii, cerere care necesita acceptarea expresa din partea Leifheit Distribution.

Dupa acceptarea comenzii de catre Leifheit Distribution rezultă un contract la distanta incheiat intre Leifheit Distribution și CLIENT, care are, in principal, ca obiect, pe de o parte, obligatia de vanzare și livrare, iar pe de alta parte, obligatia de preluare si plata a pretului privind produsele comandate de catre CLIENT.

Acest contract la distanta se considera incheiat in momentul primirii de catre CLIENT din partea Leifheit Distribution, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a mesajului de confirmare a comenzii.

Acceptarea comenzii de cumparare efectuata de CLIENT se realizeaza de catre Leifheit prin transmiterea prin posta electronica catre adresa de e-mail furnizata de CLIENT odata cu inrolarea in site/odată cu transmiterea comenzii, a unui mesaj de confirmare cu privire la produsele/serviciile comandate. Mesajul de confirmare va contine informatiile completate de client (detaliile clientului, adresa de livrare, adresa de facturare etc.), precum si informatii cu privire la produsele comandate, pretul acestora, modalitatea de plata a pretului, modalitatea de livrare.

Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointa, adica la data primirii de către CLIENT a mesajului de confirmare a comenzii din partea Leifheit Distribution.

Leifheit Distribution nu este obligat sa accepte si poate denunta automat comanda efectuata de catre CLIENT, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri enumerate cu titlu exemplificativ:

-             datele furnizate de catre CLIENT, pe site, sunt incomplete sau incorecte;

-             produsul comandat nu se regaseste pe stoc;

-             se solicita livrarea in afara teritoriului Romaniei;

-             exista suspiciuni rezonabile cu privire la realitatea cererii/comenzii de cumparare;

-             activitatea CLIENTULUI pe site poate produce daune de orice natura de partea Leifheit Distribution SRL si/sau partenerilor acestuia;

-             în cazul în care există suspiciunea achiziționării unei cantități sau unui număr semnificativ de produse în scop de revânzare;

-             fara nicio justificare.

Totodată, Leifheit Distribution isi rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preţuri evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator).

Toate produsele prezentate pe site-ul Leifheit Distribution sunt comercializate noi și originale, în conformitate cu prevederile legale din România, consumatorilor finali și persoanelor juridice, doar cu amânuntul, în cantităţi adecvate pentru uz strict personal sau scopuri de menaj. Leifheit Distribution își rezervă dreptul de a nu accepta și de a anula orice comandă care nu corespunde unei vânzări cu amănuntul sau care se referă la achiziționarea de produse care pot fi considerate în mod rezonabil ca fiind destinte revănzării sau care ca având legătură cu activitatea profesională desfășurată de CLIENT. Orice comandă va fi acceptată atât timp cât aceasta nu este efectuată în vederea achiziționării de produse destinate revânzării.

 

 

 

 

4.           COMANDA

Pentru a plasa o comanda pe site-ul www.leifheit.ro, sunt necesare :

-             completarea integrala a formularului de comanda;

-             acceptarea necondiționată a termenilor contractului de vânzare și condițiile de utilizare, inclusiv colectarea și, după caz, utilizarea datelor cu caracter personal în baza legislației interne și internaționale aplicabile, incluzând dar fără a se limita la Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”).

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora si de contactare a CLIENTILOR se desfasoara in zilele lucratoare in intervalul 9:00- 17:00. Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca CLIENTUL este nou, Leifheit Distribution isi asuma acceptarea comenzii in momentul in care aceasta este confirmată telefonic sau prin e-mail.

Odata lansata comanda online, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al Leifheit Distribution.

Prin efectuarea unei comenzi, CLIENTUL consimte ca Leifheit Distribution poate sa il contacteze in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Leifheit Distribution, in functie de scop/situatie:

-             validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de CLIENT;

-             validarea de catre CLIENT a contravalorii comenzii efectuate, incluzand, in functie de situatie, si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, montaj, training, extensie garantie, etc);

-             stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

Odata cu plasarea comenzii, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si ca acesta are implinită vârsta de 18 ani. Leifheit nu raspunde pentru eventualele informatii incomplete sau eronate care se regasesc in mesajul electronic de confirmare, CLIENTUL fiind cel responsabil pentru corectitudinea acestor informatii, fiind obligat sa contacteze Leifheit Distribution in termen de 24 (douazeci și patru de ore) de la data receptiei mesajului electronic de confirmare, în vederea rectificării acestora.

 

5.           CONTACT

Datele complete si corecte de identificare si contactare a Leifheit Distribution sunt publicate pe site la sectiunea „Contact”.

Comunicarea cu Leifheit Distribution se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” de pe site. Leifheit Distribution are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, UTILIZATORUL sau CLIENTUL permite Leifheit Distribution sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Leifheit Distribution de a contacta UTILIZATORUL sau CLIENTUL.

Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Leifheit Distribution se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI si Leifheit Distribution, considerandu-se astfel ca UTILIZATORUL sau CLIENTUL consimte primirea notificarilor din partea Leifheit Distribution in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Leifheit Distribution isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 

6.           PRETUL SI MODALITATEA DE PLATA

Toate tarifele aferente produselor si/sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.

In conditiile prevazute de lege, pretul produselor electrice/electronice afisat pe site include taxa de timbru verde. In cazul in care CLIENTUL/UTILIZATORUL solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul produsului, acesta ne poate contacta folosind mijloacele din sectiunea „Contact” de pe site.

Leifheit Distribution isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site oricand, fara notificarea in prealabil a UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a informa CLIENTUL telefonic/ e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta (daca produsul nu s-a livrat inca).

Pretul de achizitie, promotional sau de baza, al produselor este cel din momentul emiterii comenzii online, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita. Comenzile vor fi onorate intotdeauna in limita stocului disponibil.

Preturile de achizitie ale produselor dintr-o comanda confirmata, nu se pot modifica la un moment ulterior emiterii acesteia, decat cu acordul partilor.

In cazul platilor online, Leifheit Distribution nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

CLIENTUL poate utiliza una dintre modalitatile de plata de mai jos:

-             ramburs la livrarea prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier - Plata pretului se va efectua in momentul livrarii/receptionarii produselor comandate, curierul eliberand o chitanta care atesta plata pretului. Pretul este scadent la data livrarii/receptionarii produselor catre CLIENT.  Limita maxima admisa a rambursului, plata in numerar este de 5.000 lei/zi/persoana fizica/juridica.

-             plata online prin card bancar prin intermediul platformei securizate Plati Online – Plata pretului se va efectua in momentul efectuarii comenzii de catre CLIENT. Pretul este scadent la data receptionarii de catre CLIENT a mesajului electronic de confirmare a platii efectuate prin platforma. Card-urile bancare acceptate sunt: VISA, Master Card, Maestro.

 

7.           LIVRAREA

În momentul în care produsele sunt pregătite pentru livrare, CLIENTUL va primi o notificare de expediere a comenzii din partea Leifheit prin posta electronica, la adresa de e-mail furnizata de CLIENT odata cu inrolarea in site/odată cu transmiterea comenzii, însoțită de toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre CLIENT.

Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier, in zonele geografice deservite de catre acestia. Costul transportului depinde de locul unde doriti livrarea si este afisat inainte de plasarea comenzii.

Livrarea, atat a comenzii cat si a returului, poate fi urmarita si pe site-ul Fan Courier. Leifheit Distribution nu se face raspunzatoare de eventuale deficiente tehnice care pot afecta functionarea site-ului Fan Courier.

Produsele se vor livra in maxim 3-5 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice de catre un operator comenzi.

Termenul de livrare se poate prelungi in cazuri exceptionale, neimputabile sau neatribuibile Leifheit Distribution, cum ar fi conditii meteorologice nefavorabile, etc.

Conditiile de livrare a produselor, incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala asumata de Leifheit Distribution, astfel incat-UTILIZATORUL/CLIENTUL nu poate pretinde Leifheit Distribution daune-interese in nicio situatie, in cazul in care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma incalcarii conditiilor de livrare.

CLIENTUL poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

Valoarea transportului sa va afisa inainte de plasarea comenzii si difera in functie de tipul de articol comandat si de locatia CLIENTULUI. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 600 RON.

Produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate persoanei de contact desemnate de CLIENT sau, in lipsa acesteia, unei terte persoane aflate in spatiul de la adresa de livrare si care se legitimeaza ca reprezentand CLIENTUL. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Leifheit, CLIENTUL isi da expres acordul cu privire la predarea Produsului unei terte persoane aflate la adresa de livrare si care se legitimeaza ca reprezentand CLIENTUL, in lipsa personei desemnate prin comanda, presupunandu-se ca aceasta terta persoana a fost mandatata de catre CLIENT pentru preluarea produsului de la curier. Persoana care primeste produsul va semna o confirmare de primire, care face dovada deplina a faptului ca produsul a fost predat CLIENTULUI de catre curier si a faptului ca expeditia si continutul ei sunt conform facturii si intacte.

8.           CALITATE SI GARANTII

Leifheit Distribution nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs afisat pe site. Totodata, Leifheit Distribution nu garanteaza conformitatea produselor comandate cu imaginile sau caracteristicile afisate pe site cu titlu de prezentare, intrucat pot pot sa apara modificari ale produselor odata cu reinnoirea stocurilor.

Produsul va fi folosit de CLIENT in conformitate cu destinatia acestuia, doar pe durata de valabilitate a Produsului și in conformitate cu instrucțiunile de utilizare, Leifheit nefiind raspunzator pentru modul in care CLIENTUL decide sa foloseasca produsul.

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.leifheit.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare, dar doar anumite produse se comercializeaza insotite de certificate de garantie.

 

9.           RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul – cumparatorul persoana fizica - beneficiaza de dreptul de retragere dintr-un contract la distanta, conform Art. 9 – Art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative („OUG 34/2014”), fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte consturi decat cele prevazute de art. 13 și art. 14 din acelasi act normativ. Perioada de retragere este de 14 zile calendaristice, care se calculează potrivit art. 9 din OUG 34/2014 astfel:

-             fie de la momentul intrarii in posesia fizica a produselor;

-             fie de la momentul intrarii in posesia fizica a ultimului produs, in cazul in care printr-o singura comanda s-au comandat produse multiple care sunt livrate separat;

-             fie de la momentul intrarii in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese, in cazul in care printr-o singura comanda s-a comandat un produs format din piese sau produse multiple care sunt livrate separat.

În vederea exercitării dreptului de retragere, CLIENTUL, înainte de expirarea perioadei de retragere, va informa Leifheit Distribution cu privire la decizia sa de retragere din contractul la distanță, prin intermediul modelului de formular de retragere completat. Formularul este disponibil la următtoarea adresa: leifheit.ro/img/cms/retur-produse.pdf . Declarația sau formularul menționat mai sus pot fi transmise de către CLIENT în atenția Leifheit Distribution la adresa de postă electronică: comenzi@leifheitdistribution.rosau la adresa poştală: Sos. Pipera nr. 48, Sector 2, Bucuresti. Vă recomandăm să completaţi toate câmpurile menţionate din formularul de retragere. Leifheit Distribution va confirma CLIENTULUI, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare. Dreptul de retragere este valabil exercitat, dacă comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către Client în atenția Leifheit Distribution  înaintea expirării perioadei de retragere de 14 zile calendaristice, mentionata mai sus.

Cu privire la returul produselor achiziționate, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit.

Se pot returna produsele sigilate, sau daca le-ati desigilat, le puteti returna doar daca nu le-ati folosit.

Dacă ati cumpărat mai multe produse de același fel și vreți să le returnați pe toate, desigilati doar un singur produs. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu vor fi  acceptate la returnare produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dvs. : au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu se accepta returul produselor care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Nu se vor accepta la retur produse murdare. Ex: aspiratoare cu filtrele murdare, mopuri cu abur cu laveta murdară, mopuri cu lavetele murdare, etc.

Returnarea produsului se face in ambalajul original avand toate elementele de protectie a produsului, infoliat ptr. protejarea ambalajului pe timpul transportului, insotit de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care v-au fost livrate.

Daca produsele care v-au fost livrate au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile primite.

In cazul returnarii de catre CLIENT a unui produs, rambursarea contravalorii produsului returnat se va face de catre Leifheit Distribution in cel mult 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a acestuia. Costurile privind transportul nu se returneaza. Costurile legate de returnarea produselor sunt suportate de cumparator in toate cazurile.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card sau in acelasi cont utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. Valoarea transportului nu se returneaza.

CLIENTUL este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Daca doriti sa renuntati la un produs din comanda, doriti alt produs decat cel comandat sau nu mai vreti niciunul dintre produsele comandate, anuland intreaga comanda, va rugam sa ne anuntati in termen de 2 ore de la momentul plasarii comenzii, la adresa de email comenzi@leifheitdistribution.ro. Echipa de Suport CLIENTI va face tot posibilul sa modifice sau sa anuleze comanda. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul CLIENTULUI in termen de 1 - 30 zile, in functie de politica acesteia.

 

10.        CONTINUT

Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a Leifheit Distribution SRL sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept, al respectivului continut, pentru care Leifheit Distribution detine licenta de utilizare si/sau publicare.

UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI nu ii este permisa copierea/transferul/modificarea continutului site-ului, indepartarea insemnelor care specifica dreptul de autor si/sau participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Leifheit Distribution.

UTILIZATORUL sau CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza continut, numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de UTILIZATOR/CLIENT, este strict interzisa.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Leifheit Distribution, acestea fiind cu titlu de prezentare.

In descrierea produselor si/sau serviciilor, Leifheit Distribution isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor/serviciilor respective.

 

11.        FRAUDA SI SPAM

Leifheit Distribution nu solicitã CLIENTILOR sau UTILIZATORILOR sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

CLIENTUL / UTILIZATORUL isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea datelor sale confidentiale.

Leifheit Distribution isi  declina orice responsabilitate, in situatia in care un UTILIZATOR / CLIENT ar fi / este prejudiciat, sub orice forma, de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Leifheit Distribution.

CLIENTUL sau UTILIZATORUL va informa Leifheit Distribution asupra unor asemenea tentative, folosind datele de la rubrica: Contact.

Orice CLIENT / UTILIZATOR care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta oricand pentru stergerea acesteia.

Comunicarile realizate de catre Leifheit Distribution prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului si nu pot fi considerate SPAM.

Urmatoarele actiuni vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau Leifheit Distribution si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

-             de a accesa datele de orice tip ale altui CLIENT / UTILIZATOR prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;

-             de a altera sau altfel modifica continutul site-ului sau Continutul expediat, prin orice metoda, de catre Leifheit Distribution catre CLIENT / UTILIZATOR;

-             de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul;

-             de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat, prin orice mijloc, de catre Leifheit Distribution catre CLIENT / UTILIZATOR, atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

12.        LIMITAREA RESPONSABILITATII

Leifheit Distribution nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.

Leifheit Distribution nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

In cazul in care un CLIENT / UTILIZATOR considera ca un Continut expediat, prin orice mijloc, de catre Leifheit Distribution, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Leifheit Distribution, conform detaliilor de contact , astfel incat Leifheit Distribution sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Leifheit Distribution nu garanteaza UTILZATORULUI sau CLIENTULUI acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica, partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert, orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Leifheit Distribution.

Leifheit Distribution nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Leifheit Distribution este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Leifheit Distribution, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube, de orice natura, de partea UTILIZATORULUI, CLIENTULUI si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

Leifheit Distribution nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

-                 serviciul va fi potrivit cerintelor CLIENTULUI;

-                 serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

-                 produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost, prin intermediul serviciului, vor corespunde cerintelor sau asteptarilor CLIENTULUI.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre CLIENT sau UTILIZATORsi oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.

 

13. FORTA MAJORA

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

 

14. LITIGII

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii Leifheit care ar putea sa apara intre CLIENT / UTILIZATOR si Leifheit Distribution se va rezolva pe cale amiabila.

Leifheit Distribution nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditiilor Leifheit.

Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre UTILIZATOR si Leifheit Distribution sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern nr. 38/2015 privind soluţionarea alternativă a litigiilor („OG38/2015”) dintre consumatori şi comercianţi, în cazul în care un litigiu între CLIENT şi Leifheit Distribution nu a putut fi soluţionat în urma unei reclamaţii prezentate direct de CLIENT către Leifheit Distribution, Leifheit Distribution informează CLIENTUL despre posibilitatea de a se adresa entității din România care aplică proceduri de soluţionare alternativă a litigiilor și platformei europene de soluţionare online a litigiilor („SOL”), instrument digital creat de Comisia Europeană pentru a facilita soluţionarea independentă, imparţială, transparentă, eficace, rapidă şi echitabilă, pe cale extrajudiciară, a litigiilor care privesc obligaţiile contractuale rezultate din contractele de vânzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care îşi are reşedinţa în Uniune şi un comerciant stabilit în Uniune. Pentru a se adresa entităţii menționate și platformei SOL, CLIENTUL va putea accesa pagina de web: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.adr.show2, respectiv: https://anpc.ro/categorie/1271/sal.

Date de contact: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor - Directia de Solutionare Alternativa a Litigiilor, având adresa în Blvd. Aviatorilor nr.72, Bucuresti, 011865, România, adresa de e-mail: dsal@anpc.ro, telefon: 0040213121275, fax: 0040213143462, site: http://www.anpc.gov.ro/categorie/1271/sal.

Cumparatorii – persoane fizice se pot adresa Autoritatii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor sau Autoritatii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii în legătură cu încălcarea prevederilor OUG 34/2014.

Regulament Promoției „LeifheitxCCC”

(în continuare:„Condițiile Promoției”)

 

I. Dispoziții preliminare

 

1. Prezentele condiții ale Promoției cu denumirea „LeifheitxCCC” definesc obiectul, durata și condițiile de participare la Promoție.

2. Organizator al Promoției „LeifheitxCCC” este SC Leifheit Distribution SRL (numit in continuare “Leifheit”), cu sediul în Sos. Pipera, Nr. 48 Sector 2, 022451, Bucuresti, Romania, având numărul de inregistrare  la Registrul Comerțului J40/23818/2007, cod unic de înregistrare RO22949724 (în continuare:„Organizator”).         

3. Promoția este desfășurată pe website-ul www.leifheit.ro. La Promoție pot participa Clienții, care participa la programul de fidelitate al partenerului CCC (în continuare: Participant).


II. Obiectul Promoției

 

1. Obiectul Promoției este reducerea de 25% (în continuare: „Obiectul Promoției”) pentru produsele comercializate pe www.leifheit.ro. Promotia consta in acordarea unui discount de 25% clientilor CCC din programul de fidelitate al partenerului CCC. Participanții vor primi acces la promotia Leifheit prin obtinerea unui cod de reducere disponibil in contul de client CCC. Codul de reducere trebuie introdus pe site-ul www.leifheit.ro la realizarea comenzii. Codul de reducere se aplica doar la valoarea articolelor comandate si nu se aplica, costului pentru transport. Promotia este valabila exclusiv clientilor CCC care participa la programul de fidelitate al partenerului CCC si nu este cumulabila cu alte promotii existente sau coduri de reducere de la alti comercianti. In cazul in care un client aplica pe site in cadrul aceleiasi comenzi si alte vouchere in afara de cel obtinut in cadrul promotiei “LeifheitxCCC” ne rezervam dreptul de a anula comanda. Codul de reducere poate fi folosit doar o singura data, in cadrul unei singure tranzactii.

2. Promoția este valabilă pe site-ul www.leifheit.ro pana la data de 31.03.2022 (în continuare: „Perioada duratei Promoției”).

3. Pentru  a participa la Promoție trebuie ca în Perioada Promoției:

a. să luați la cunoștință și să acceptați prezentele Condiții ale Promoției;

b. să intrați în pagina web www.leifheit.ro si sa va creati cont de utilizator pe care sa il activati.

c. să adăugați în Coș Produse participante la Promoție

d. înainte de a plasa Comanda – la secțiunea Coș – trebuie să introduceți codul de reducere individual și unic și să dați enter. Transmiterea ulterioară a codului de reducere de către Participantul la Promoție, după ce s-a plasat Comanda, nu oferă dreptul de a beneficia de reducerea din promoție. Neintroducerea codului de reducere de mai sus înseamnă că participantul a renunțat la dreptul de a beneficia de Promoția în legătură cu tranzacția efectuată. În această situație, în momentul realizării plății, acesta pierde dreptul de a beneficia de Promoție în legătură cu tranzacția efectuată.

4. Promoția nu se cumulează cu alte promoții, reduceri, acțiuni promoționale, oferte speciale de prețuri și altele existente ale www.leifheit.ro si CCC.

5. Promotia nu se aplica si asupra costurilor de transport. Costurile de transport se vor afisa in site-ul www.leifheit.ro in functie de componenta cosului si doar daca clientul si-a create cont si a introdus corect adresa.

III. Reclamație1. Toate reclamațiile privind Promoția pot fi raportate de către Participanți, pe cale electronică prin notificare la adresa secretariat@leifheitdistribution.ro  sau în scris sub formă de scrisoare recomandata cu confirmare de primire  către următoarea adresa: SC Leifheit Distribution SRL, Sos. Pipera, nr. 48, Sector 2, Bucuresti, printr-o cerere  întocmita în formă scrisă, datata si semnata (în continuare: „Reclamații”).

2. Pentru a grăbi analizarea Reclamației vă rugăm să specificați prenumele și numele Participantului, datele de contact (de ex. adresa de e-mail sau numărul de telefon), precum și descrierea cauzelor care justifică Reclamația.

3. Organizatorul preia și tinde spre analizarea/soluționarea reclamației imediat, dar nu mai târziu de 14 zile de la data primirii acesteia.

4. Reclamația este analizată și catalogată de către Organizator, în special în conformitate cu normele prezentelor Condiții ale Promoției.              

 

IV. Modificarea regulamentului sau a campaniei

 

1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament al Campaniei, daca acest lucru este considerat necesar. Nici o modificare nu poate fi retroactiva, toti Participantii inregistrati pana la momentul modificarii vor avea drepturi egale conform prezentului Regulament.

 

V. Publicare 

 

1. Regulamentul Oficial al Promoţiei este disponibil gratuit oricărui solicitant si este publicat si pe www.leifheit.ro in cadrul sectiunii Termeni si conditii. Prin participarea la aceasta Promoţie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament Oficial,  Termenilor si conditiilor de pe website-ul www.leifheit.ro  si ale legislaţiei aplicabile din România.

 

VI. Dispozitii finale

 

1. Legea aplicabila Regulamentului este legea romana.

 

SC Leifheit Distribution SRL