Livrari

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier, in zonele geografice deservite de catre acestia. Costul transportului depinde de locul unde doriti livrarea si este afisat inainte de plasarea comenzii.

Livrarea, atat a comenzii cat si a returului, poate fi urmarita si pe site-ul Fan Courier. SC Leifheit Distribution SRL nu se face raspunzatoare de eventuale deficiente tehnice care pot afecta functionarea site-ului Fan Courier.

Produsele se vor livra in maxim 3-5 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice de catre un operator comenzi.

Termenul de livrare se poate prelungi in cazuri exceptionale, neimputabile sau neatribuibile SC Leifheit Distribution SRL, cum ar fi conditii meteorologice nefavorabile, etc.

Plasarea unei comenzi

Pentru a plasa o comanda pe www.leifheit.ro sunt necesare :

  1. Completarea integrala a formularului de comanda;
  2. Acceptarea necondiționată a termenilor contractului de vânzare și condițiile de utilizare, inclusiv colectarea și, după caz, utilizarea datelor cu caracter personal.

Daca doriti sa renuntati la un produs din comanda, doriti alt produs decat cel comandat sau nu mai vreti niciunul dintre produsele comandate, anuland intreaga comanda, va rugam sa ne anuntati in termen de 2 ore de la momentul plasarii comenzii, la adresa de email comenzi@leifheitdistribution.ro . Echipa de Suport clienti va face tot posibilul sa modifice sau sa anuleze comanda.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1 - 30 zile, in functie de politica acesteia.