Curatare umeda

Curatare Umeda: Mopuri (incl. Abur), Galeti, Spalatoare

Curățarea umedă se face ușor cu Set Twist, Set Profi, Spalator Easy Spray, de la Leifheit

Oricine cumpără produsele din gama Leifheit poate curăța în scurt timp podeaua bucătăriei, podeaua din sufragerie sau hol - cu puțin efort. Acest lucru este posibil prin mecanisme ingenioase și materiale de înaltă calitate . Deoarece inovația este o prioritate maximă la Leifheit: de exemplu, ștergătoarele cu presă sau mecanismele de rotație facilitează curatarea mopurilor fără efort.

Puternice, confortabile și practice - produsele Leifheit sunt ideale pentru curățarea podelei. Pentru că îndepărtează rapid și ușor murdăria . Regulus Power Vac funcționează fără cabluri enervante și aspira eficient praful, părul etc. Mopul cu abur Clean Tenso îndepărtează cu ușurință urmele de murdarie. Nu este nevoie sa folositi nici un fel de substanțe chimice și murdăria se elimina, bacteriile si germenii sunt îndepartate cu vapori de apă fierbinte pentru o casă curată.

Accesorii practice pentru rezultate de top.

Dacă comandați un set complet de la Leifheit, obțineți tot ce aveți nevoie pentru a curăța podeaua : mopul pentru podea, găleata și laveta. Deoarece rezervele trebuie adaptate dimensiuni mopului și diferitelor suprafețe puteți achiziționa separat diferite modele (micro duo, super soft, cotton, cotton plus, static plus, etc.)

Sunt 81 produse.

Se afiseaza 1-24 din 81 produs(e)

Filtre active