Sisteme de depozitare

Sisteme Depozitare: Cutii, Organizatoare, Rafturi | Leifheit

Sisteme de depozitare Combi

Mai multă ordine în gospodărie cu sistemele de organizare Leifheit

Indiferent dacă doriți sa depozitați în garderobă, sub pat sau în spălătorie - sistemele practice de organizare de la Leifheit păstrează casa îngrijită. Deoarece cu ajutorul lor, zonele individuale pot fi mai bine organizate în toată casa :

• sistemele de organizare pentru sub pat oferă spațiu suplimentar de depozitare sub pat.

• rafturile mobile pentru haine, organizatoarele de rufe sau huse pentru haine sunt ideale pentru depozitarea rufelor.

• cărucioarele sunt un real ajutor în bucătărie

Descoperă ajutoare pentru acasă

Încălțămintea îți este pusă pe hol? Munții de rufe murdare se îngrămădesc în baie? Sau cărțile sunt împrăștiate sub pat? Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar de depozitare în casa dvs. , puteți cumpăra sisteme de depozitare din magazinul online Leifheit. Acestea creează mai mult spațiu pentru depozitarea rufelor, încălțăminte etc.,si asigură și mai multă ordine . Există sisteme de organizare pentru aproape fiecare zonă din gospodărie:

Utilizați optim spațiul de sub pat

Aceste sisteme de organizare pentru gospodărie sunt deosebit de utile tuturor celor care locuiesc într-un apartament mic: organizatoare. Deoarece acestea utilizează optim spațiul de depozitare de sub pat . Sunt plate și nu numai că se potrivesc sub pat, dar se observă cu greu . Aceasta înseamnă că tot ceea ce nu este necesar poate fi depozitat în ele - fie că sunt perne, lenjerie de pat sau haine groase de iarnă.

Spațiu suplimentar de depozitare la călcat, gătit sau agățat rufele

Fie pentru servirea mâncării, pentru depozitarea rufelor proaspăt călcate sau ca opțiune de depozitare pentru cărți - cărucioarele de la Leifheit sunt deosebit de flexibile și sunt adevărate sisteme complete în gospodărie . Deoarece sistemele de organizare oferă spațiu suplimentar de depozitare și sunt echipate cu rotile. Dacă nu sunt necesare în acest moment, acestea pot fi rabatate compact cu doar câteva mișcări ale mâinii.

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Filtre active