Huse mese de calcat

Huse Mese de Calcat | Din Bumbac, Strat Spuma | Leifheit

Husele pentru mesele de călcat cu funcții utile

Pentru a vă bucura de confortul maxim la călcat, este necesar nu numai o masă de călcat de înaltă calitate, ci și de o husa potrivita. Modelele de la Leifheit conving cu diverse proprietăți practice.

• Materiale de înaltă calitate:

Pe lângă huse clasice din bumbac, potrivite atât pentru fierul de călcat convențional, cât și pentru stațiile de aburi, magazinul Leifheit are și variante cu tehnologia specială Thermo Reflect. Acestea permit un efect de călcare pe abele fețe prin reflectarea căldurii și aburului, economisind astfel timp . Desigur, toate materialele nu conțin substanțe nocive și sunt certificate Oeko-Tex .

• Potrivire perfectă:

Pentru ca husele se potrivească perfect meselor și să nu alunece, acestea sunt echipate cu diverse opțiuni de fixare . În plus față de variantele cu un cordon și o clemă de tensionare, există și modele cu o bandă elastică pentru o intindere perfecta.

• Modele atrăgătoare:

Husele pot fi comandate atât în culori la modă, cât și modele simple . Asa ca toata lumea poate cumpara un model in functie de gustul sau pentru a se potrivi cu restul interiorului.

Sunt 42 produse.

Se afiseaza 1-24 din 42 produs(e)

Filtre active