Masurare si cantarire

Masurare & Cantarire in Bucatarie | Accesorii & Dispozitive

MASURARE

Ideal pentru gătit și coacere: CANA DE MASURARE

Pentru ca fiecare rețetă să funcționeze imediat, nu trebuie să lipsească o cană de masurare din nicio gospodărie. Deoarece odată cu aceasta, ingredientele individuale pot fi măsurate cu precizie - indiferent dacă gătiți sau coaceți

Indiferent dacă gătiți o supă delicioasă de cartofi, coaceți fructe proaspete sau amestecați un cocktail delicios - aveți nevoie de o cană de măsurare. Deoarece această ustensilă de bucătărie practică vă ajută să măsurați cantitatea potrivită de ingrediente - pentru un rezultat perfect.

Canile de măsurare care pot fi comandate de la Leifheit sunt fabricate din plastic robust . Unele modele pot fi chiar curățate în mașina de spălat vase .

1. Cana Masura 1.0 L ComfortLine

DETERMINAȚI EXACT TIMPUL DE COACERE

Dacă prăjitura stă prea mult timp în cuptor, va deveni uscată. Dacă, pe de altă parte, timpul de coacere este prea scurt aluatul nu este copt corespunzător. De aceea, este important să fii cu ochii pe timp .Acest lucru este posibil cu ceasurile de bucatarie din magazinul Leifheit. Timpul de coacere necesar poate fi stabilit exact pe acestea. Când a trecut, se aude un semnal.

1. Ceas Bucatarie.

Filtre active