Mese de calcat

Calcat Rufe: Mese, Huse, Accesorii | Curatenie Leifheit

Mese de calcat airboard

Pentru mulți, călcatul este una dintre treburile casnice mai nepopulare. Acesta este motivul pentru care Leifheit a dezvoltat produse inteligente care fac aceasta muncă mult mai ușor și oferă mai mult confort :

• Mesele de călcat cu huse speciale Thermo reflect permit o călcare cu până la 33% mai rapidă

• Mesele de călcat AIR active asigură rezultate de top în cel mai scurt timp

• Scaunele de călcat servesc ca ajutoare pentru șezut și ușurează munca

• Accesorii, precum mânecare pentru mâneci netede și fără pliuri longitudinale

Munții de rufe se îngrămădesc și călcatul nu este una dintre sarcinile tale preferate? Atunci de ce să nu facem ușor treburile casnice? Leifheit vă oferă multe accesorii practice pentru călcat . Oricine cumpără aceste produse, nu numai că se bucură de mai multă comoditate dar si călcatul rufelor se face mai repede .

Selecție vastă de mese de călcat Clasice dar si Airboard sau Air Express.

Dacă comandați una dintre mesele de călcat de înaltă calitate de la Leifheit, efectuarea activităților casnice este mai ușoară deoarece modelele sunt deosebit de robuste și stabile . Întrucât pot fi reglate în înălțime , fiecare le poate ajusta la înalțimea dortă.

Mesele de călcat compacte sunt deosebit de potrivite pentru gospodăriile mici cu puține rufe de călcat. Cu toate acestea, dacă călcați în mod regulat cămăși, bluze și altele, puteți cumpăra versiuni mai mari și mai late.

Sunt 85 produse.

Se afiseaza 1-24 din 85 produs(e)

Filtre active