Uscator rufe Leifheit Linopop UP 140

  • -40,83 lei
272,20 lei
231,37 lei
Economiseste 40,83 lei
cu TVA
82500

Uscator rufe Leifheit Linopop UP 140

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Descriere


 Leifheit  LinoPop-Up 140 este soluția perfectă pentru acasă și plecarile in natura. Pur și simplu apăsați pe mânerul central si cele patru brațe se vor deschide și închide ușor.
 Ideal nu numai pentru casă, balcon îngust, terasă mică sau baie, dar și pentru călătorii în  camping cu rulota, deoarece LinoPop-Up 140 cântărește doar 3,6 kg și este  ușor de transportat. Când se deschide uscătorul de haine ofera  o lungime insumata a liinilor de 14 metri si oferă suficient spațiu pentru aproximativ 2 mașini de spălat .
Liniile sunt aranjate ușor înclinate din interior spre exterior, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la ele. Cu o înălțime de 95 cm chiar și linia exterioară oferă posibilitatea de a usca articole lungi de rufe cum ar fi prosoape de baie sau pantaloni.
 Bratele ucatorului  chiar și atunci când sunt încărcate complet  asigură o poziție sigură. Liniile pot fi tensionate ușor și confortabil prin apăsarea mânerului de operare.
Când este strans  uscatorul Leifheit LinoPop-Up 140 este extrem de îngust cu numai 12 cm și poate fi depozitat în  rulota, caravană, în băi mici sau în încăperea de depozitare pentru a economisi spațiu.
Acesta dispune si de o husa  de protecție ce facilitează transportul și menține linile de uscare  curate.

Deschidere și închiderea rapidă și ușoară confortabilă cu o singură mână.

Detalii ale produsului

Leifheit
82500
1 Obiect

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)